Liettua Suomalainen Matkaopas

Liettua Suomalainen Matkaopas

18,00 

Heiskanen – Lehtipuu – Puhakka: LIETTUA Suomalainen Matkaopas

ISBN 978-952-9715-77-0

2.painos (2016)

288 sivua

27 tarkkaa karttaa

 

Voit tilata myös sähköpostilla

fin.suomalainenmatkaopas@gmail.com

Sähköpostitilaus on sitova. Mainitse kirjan nimi/nimet, niiden hinta, nimesi ja osoitteesi.

Osastot: ,

Kuvaus

Mahtava opaskirja todella mielenkiintoiseen valtioon! Lähimatkailun ”suuri tuntematon” on nyt entistä tarkemmin kartoitettu, tutkittu, valokuvattu ja editoitu käteväksi käsikirjaksi.

Kirjaan on saatu 32 sivua lisää, käytännössä kuitenkin noin 50 hyötysivua enemmän, kun osa turhista sivuista on karsittu pois.

Mukana on kokonaan uusia käyntikohteita, mutta samalla suursuosikit Vilna ja Kaunas sekä länsirannikko, on laajennettu entisestään.

Voit tilata myös sähköpostilla

fin.suomalainenmatkaopas@gmail.com

Sähköpostitilaus on sitova. Mainitse kirjan nimi/nimet, niiden hinta, nimesi ja osoitteesi.

Kirjan rungon ovat luoneet Vilnassa yli 5 vuotta asuneet Teppo Heiskanen ja Kaisa Puhakka. Asiantuntemus on huipputasoa. Läntisen osuuden on päivittänyt, laajentanut ja kirjoittanut kokenut matkaopaskirjailija ja kustantaja Markus Lehtipuu.

Kirja painettiin tuttuun tapaan Keuruulla Otavan kirjapainossa, joka takaa korkean laadun Otabind-tekniikalla. Samalla työllistämme osaavaa suomalaista työvoimaa. Kirjassa on avainlippu ja ympäristömerkki.


Historia

2008 – 1. painos

2016 – 2. painos

Teppo Heiskanen ja Kaisa Puhakka (aviopari) asuivat Vilnassa. Koska Teppo Heiskanen on Suomalaisen Matkaoppaan perustajajäseniä, yksi sarjan kolmesta luojasta ja innostunut matkaopaskirjojen kirjoittaja, hän ehdotti Suomalaiselle Matkaoppaalle Liettuan maaoppaan tekemistä.

 

Ensimmäinen painos ilmestyi 2008

Maa jaettiin kahtia siten, että Markus Lehtipuu sai tehtäväkseen länsipuoliskon. Kirja ilmestyi 2008, ja se otettiin hyvin vastaan.

Kun kirjan painos alkoi olla lopussa, päätettiin tehdä parannettu painos. Aluejako pysyi ennallaan. Molemmissa suunnissa lisättiin kohteita, päivitettiin ja paranneltiin kirjaa. Kuvamateriaali on myös uusittu.

 

Tekijät

Teppo Heiskanen ja Kaisa Puhakka asuivat Vilnassa 2003–2008. Nyt he asuvat Hämeenlinnassa ja kumpikin työskentelee korkeakoulumaailmassa. Matkat ovat aina mielessä.  Kesäisin aviopari purjehtii vihreällä Twister 28 -klassikkoveneellä. Muita harrastuksia ovat sukeltaminen, dekkarit, viinit ja ruoanlaitto.

Markus Lehtipuu on Suomalaisen Matkaoppaan kustantaja. Lehtipuu on liikkunut Liettuan länsiosassa parin vuosikymmenen ajan, yksityisesti ja toimittajamatkoilla.

Taitto: Keijo Erander.

Kartat: Samu Kontinen.

Kannen toteutus: Jorma Koljonen.

Via Baltican kartan toteutus: Samu Kontinen

Kirjapaino: Otavan kirjapaino, Keuruu

 

Muut palvelut

 

Liettua-blogimme on täällä:

http://suomalainenmatkaopasliettua.blogspot.com/

 

Korjauksia

Matkaoppaissa ilmenneitä virheitä tai vanhentuneita tietoja voi raportoida sähköpostiimme

fin.suomalainenmatkaopas@gmail.com

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Liettua Suomalainen Matkaopas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *