Singapore Suomalainen Matkaopas

Singapore Suomalainen Matkaopas

18,00 

Markus Lehtipuu: Singapore Suomalainen Matkaopas

978-952-9715-74-9

Kolmas painos (2015)

196 sivua

Entistä tarkemmat ja luotettavammat kartat

Runsas kuvitus väreissä ja mustavalkoisina

 

Voit tilata myös sähköpostilla

fin.suomalainenmatkaopas@gmail.com

Sähköpostitilaus on sitova. Mainitse kirjan nimi/nimet, niiden hinta, nimesi ja osoitteesi.

Kuvaus

Nyt laadukas Singapore-opaskirja jokaiselle matkalle!

Maailman vauraimpiin, siisteimpiin ja antoisimpiin saarivaltioihin kuuluva Singapore ei jätä ketään kylmäksi. Yhtäällä se on ultramoderni, hätkähdyttävä ja futuristinen. Toisaalla se on aasialaisten kulttuurien sulatusuuni, missä voi maistella makuja, haistella temppeleiden tuoksuja ja antaa värikylläisyyden häikäistä.

Kolmas painos Singapore-opaskirjasta tulee nyt entistä parempana! Tekijä teki kolme perusteellista päivitysmatkaa saarivaltioon, kolusi pikkusaaret ja Sentosan jokaisen käyntikohteen, uudet museot ja kiinnostavimmat ruokailupaikat.

Voit tilata myös sähköpostilla

fin.suomalainenmatkaopas@gmail.com

Sähköpostitilaus on sitova. Mainitse kirjan nimi/nimet, niiden hinta, nimesi ja osoitteesi.

Tekijä oli mukana Formula1-osakilpailuissa vuosina 2013 ja 2014, hankkien rahanarvoiset vihjeet => mukana on myös koko radan paras (ellei peräti ainoa) ilmainen katselupaikka (joka pysyy salaisuutena muualla paitsi kirjan sivuilla – tietoja ei ole netissä!
Kirjassa on kokonaan uusi kuvitus (muutamin poikkeuksin) ja kartat on konvertoitu uuteen kartanpiirto-ohjelmaan.
Kirjassa on värillinen saarikartta ja värillinen metrokartta, joka näyttää myös kirjan ilmestymisen jälkeen avatut metroasemat => kirja ei heti “vanhene”. Katso alempaa kohdasta “Korjauksia” 21.10.2017 avattavasta linjasta!
Kirja on painettu Keuruulla, ja se on siten myös avainlipputuote – korkealuokkainen suomalainen tuote! Tilaa tai hae kirja kirjakaupasta!

Historia

1992 – 1. painos

2005 – Malesia Singapore Bali Suomalainen Matkaopas

2013 – 2. painos

2015 – 3. painos

Markus Lehtipuu tutustui Singaporeen ensimmäistä kertaa 1986.

Kun Suomalainen Matkaopas itsenäistyi omaksi yhtiökseen vuonna 1992, kaikki painotyöt siirrettiin heti Singaporeen. Siellä jatkettiin vuoteen 2000 saakka. Vuonna 1992 painettu Singpore-opas oli myynnissä seitsemän vuotta, kunnes iso painos oli loppuunmyyty. Koko saman ajan ylläpidettiin painosuhteita Singaporen SNP-painotaloon sekä myös toiseen pienempään kirjapainoon (Tapani Jussilan Tokio-Passin kolmas painos painettiin Singaporessa 1998, se oli Suomalaisen Matkaoppaan kustantama painos, jota myytiin kuuden vuoden ajan).

Singapore muuttui hurjaa vauhtia, ja vuoden 2005 yhteisopas Malesia – Singapore – Bali sisälsi yhden version aikansa Singaporesta. Vuonna 2011 alkanut kaupunkioppaiden runkosuunnittelu johti uudenlaiseen Singapore-oppaaseen, joka tutkittiin 2012 ja ilmestyi 2013. Sen jälkeen paljastui, että kirja ehti nopeasti vanhentua, joten vuodeksi 2015 tehtiin kokonaan uusi ja laajennettu Singapore-kaupunkiopas, joka on nyt suositeltava hankinta jokaiselle matkalle Singaporeen. Uusimpaan painokseen saatiin perusteellinen opastus paikallisen matkailutoimiston avulla, mikä huomattavasti lisäsi kirjan kattamaa aluetta ja käyttömukavuutta.

 

Tekijät

Markus Lehtipuu on Suomalaisen Matkaoppaan perustajajäseniä ja toiminut sarjan johdossa vuodesta 1992 alkaen. Kirjoja on kehitetty alusta alkaen omaan suuntaansa, tosin 1990-luvulla Lehtipuu työskenteli Lonely Planetin kirjoittajana ja avusti myös Insight Guides -oppaita päivittäjänä. Lehtipuu tutustui Singaporeen 1986 ja on siitä lähtien käynyt siellä jatkuvasti. Vuosina 1992 – 1999 kaikki Suomalaiset Matkaoppaat painettiin Singaporessa (SNP), jolloin minivaltion liiketoimintakulttuuri tuli tutuksi. Lehtipuu tuntee Singaporen kehityshistorian hyvin, ja on seurannut maan kehitystä yli 30 vuoden ajan.

Taitto: Keijo Erander.

Kartat: Timo-Pekka Lehtipuu.

Kannen toteutus: Jorma Koljonen.

Metrokartan toteutus: Mirkka Vaherkylä

Kirjapaino: Otavan kirjapaino, Keuruu

 

Muut palvelut

Singapore-blogi osoitteessa
Seuraa myös tämän sivuston blogeja =>

Korjauksia

Sivujen 92 ja 93 taitteesta: Singaporen kansallisgalleria on avattu.

Kansallisgallerian esittely blogissamme. 

Singapore-oppaan metrokartta täydentyy uudella reitillä 21.10.2017 alkaen, kun sininen linja avataan. (klikkaa kuvaa).

Matkaoppaissa ilmenneitä virheitä tai vanhentuneita tietoja voi raportoida sähköpostiimme

fin.suomalainenmatkaopas@gmail.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Singapore Suomalainen Matkaopas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *