Saaret

 • Lehtipuu, Markus: Bali Suomalainen Matkaopas 978-952-9715-80-0 224 sivua 32 tarkkaa karttaa Kolmas painos, marraskuu 2016 Voit tilata myös sähköpostilla fin.suomalainenmatkaopas@gmail.com Sähköpostitilaus on sitova. Mainitse kirjan nimi/nimet, niiden hinta, nimesi ja osoitteesi.  
 • Lehtipuu Markus: HONGKONG JA MACAO SUOMALAINEN MATKAOPAS 978-952-9715-53-4 1. painos (2015) 208 sivua runsas kuvitus Voit tilata myös sähköpostilla fin.suomalainenmatkaopas@gmail.com Sähköpostitilaus on sitova. Mainitse kirjan nimi/nimet, niiden hinta, nimesi ja osoitteesi.  
 • KROATIA ON UUSIN JA LUOTETTAVIN SUOMALAINEN MATKAOPAS   Voit tilata myös sähköpostilla fin.suomalainenmatkaopas@gmail.com Sähköpostitilaus on sitova. Mainitse kirjan nimi/nimet, niiden hinta, nimesi ja osoitteesi.   Suomalainen Matkaopas julkaisee kolmannen version Kroatian matkaoppaasta.   Kirja on huolellisesti valmistettu ja kauttaaltaan uudistettu. Kroatia on koko ajan hienompi. Löydä uusimmat kohteet, vanhimmista linnoituksista alkaen. Nyt kaikki on paremmin. Tutkimme yhä uusia kyliä, rantoja ja saaria. Tässä tärkeimmät parannukset:
  • Mukana ovat käytännössä kaikki asutut saaret, ensimmäistä kertaa.
  • Vuonna 2022 julkistetut väestötiedot kylittäin ja kaupungeittain.
  • Saarten esittelyt on nyt jaoteltu kylittäin. Vihdoin oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
  • Hinnat joko poistettu tai ilmaistu euroina.
  • Paremmat  kartat. Jos se on mainittu, se on myös kartalla.
  Löydä parhaat saaret, parhaat satamat ja saarihyppele eteenpäin!   Reittiopastukset on nyt laajennettu Rijekasta Montenegron rajalle. Jokaisella reitillä mainitaan jokainen kylä, jonka kautta kaunis rantatie kulkee. Saat tietää kylien väkimäärän ja palvelut. Suunnittele taukopaikat tai yöpymiset matkan edetessä. Kaikki tiedot ovat vain tätä kirjaa varten tutkittu omien havaintojemme perusteella. Entistä enemmän reittejä, tarkempia tietoja ja uusia mahdollisuuksia. Laajennetut ja paremmat opastukset Zagrebiin ja muihin kaupunkeihin. Ainakin kolme linnoitusta on nyt tutkittu ja lisätty kirjaan: Klis (kuvassa), Knin ja Sokol.
 • MALTA SUOMALAINEN MATKAOPAS ISBN 978-952–9715–62-6 Viides painos 240 sivua 34 karttaa yli sata valokuvaa   Voit tilata myös sähköpostilla fin.suomalainenmatkaopas@gmail.com Sähköpostitilaus on sitova. Mainitse kirjan nimi/nimet, niiden hinta, nimesi ja osoitteesi.
 • Out of stock
  Lehtipuu, Markus: PHUKET KRABI & PHANG NGA Suomalainen Matkaopas 978-952-9715-55-8 3. painos (2012) 304 sivua 40 tarkkaa karttaa
 • Markus Lehtipuu: Singapore Suomalainen Matkaopas 978-952-9715-74-9 Kolmas painos (2015) 196 sivua Entistä tarkemmat ja luotettavammat kartat Runsas kuvitus väreissä ja mustavalkoisina   Voit tilata myös sähköpostilla fin.suomalainenmatkaopas@gmail.com Sähköpostitilaus on sitova. Mainitse kirjan nimi/nimet, niiden hinta, nimesi ja osoitteesi.