Romania Suomalainen Matkaopas

Romania Suomalainen Matkaopas

Varasto loppu

Lehtipuu & Sundström: Romania Suomalainen Matkaopas

978-952-9715-45-9

1. painos (2009)

224 sivua

30 tarkkaa karttaa

Product Description

Romania-opaskirjamme painos on lopussa! Kysy kirjastoista!

 

Romania-opaskirja paljastaa Euroopan parhaimman salaisuuden!

Meillä on markkinoiden parhaat ja tarkimmat kartat, luotettava opastus ja kaikki keinot onnistuneeseen matkaan, haluat sitten luksusta tai tehdä kaiken edullisesti!

Romania on Euroopan parhaiten säilynyt salaisuus. Se on EU:n toiseksi edullisin matkailumaa (Bulgarian jälkeen) ja mahdollisesti Euroopan eksoottisin, kiinnostavin ja monipuolisin matkailukohde: merenrantaa, korkeita vuoria, vanhoja linnoja, hyvin säilyneitä vanhoja kaupunkeja, linnoitettuja kirkkoa, ulkoapäin maalattuja keskiaikaisia luostareita … ja tämä opaskirja kertoo miten tämän kaiken voi kokea.

Nykyään Romania on Euroopan unionin jäsenvaltio, länsimaistunut kulttuurien kehto. Siellä ovat vaikuttaneet unkarilaiset ja itävaltalaiset monarkiat, saksalaiset protestantit, juutalaiset, turkkilaiset ja ortodoksit. Monikulttuurisuus on muokannut Romaniasta Euroopan parhaimpiin kuuluvan matkailumaan.

Romania on Euroopan ainoa latinalainen maa, jossa pääuskonto on eksoottinen ja kiehtova ortodoksisuus. Ja se on harvoja Euroopan maita, jossa ortodoksisuus vallitsee ilman, että maa olisi slaavilainen. Nämä erityispiirteet maustavat Romanian-matkaa ainutlaatuisella tavalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Romania Suomalainen Matkaopas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *